BAM BAM SUSHI

BAM BAM SUSHI Bam Bam Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bam Bam Sushi. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 21:42 Very good! The food taste good and the delivery woman was so nice and polite! I recommend.
9 mei 2022 om 20:48 Na twee uur wachten nog steeds geen bestelling aangekregen . 3 kwartier geleden gebeld waar het bleef . Kwa er dadelijk aan
9 mei 2022 om 20:12 Op maandag meer dan 2 uur moeten wachten op ons eten en het zou binnen de 50 min geleverd worden
1 mei 2022 om 21:29 Heel lekker en snel!
25 apr 2022 om 21:09 Lekkere sushi, tijdig geleverd, zeker een aanrader!
21 mrt 2022 om 11:08 Sushi had een hoog junkfood gehalte, heel vettige rijst.
18 mrt 2022 om 16:38 Ik had superveel zin in sushi. Bij veel sushizaken moet je al een minimumbedrag van 30 euro besteden. Gelukkig is dat bij Bam Bam sushi niet het geval. Ik was heel blij met de sushi die ook nog zo laat geleverd kon worden. Dankjewel!
16 mrt 2022 om 16:17 het was zondag avond, 2 uur moeten wachten, maar overheerlijk zoals gewoonlijk
13 mrt 2022 om 20:33 Lekkerste sushi die we in Turnhout al hebben gegeten.
12 mrt 2022 om 22:11 Super lekker prijs waardig zeer te vreden over
12 mrt 2022 om 22:10 Super lekker. Aanrader
7 mrt 2022 om 9:14 Super lekker